Biorb EARTH 125 (32918)

€ 1.699,95
-15%
€ 1.445,95
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

BiorB EARTH 125 (SCHOWMODEL)

Productinformatie "biOrb EARTH 125"

De biOrb EARTH 125 is het eerste terrarium op de markt dat volledig te bedienen is via een app. Sensationele kenmerken in een terrarium dat nog nooit eerder is gezien. De terrariumverlichting bestaat uit hoogwaardige UV-verlichting, LED-RGB en infrarood licht. Elke lichtmodule kan afzonderlijk worden aangestuurd. Een regensysteem en een terrariumvernevelaar zijn ook geïntegreerd en kunnen op elk moment afzonderlijk worden gebruikt.

U kunt de biOrb Earth 125 via een app met uw mobiele telefoon of computer veilig bedienen in elk soortspecifiek klimaat. We hebben ons er al van overtuigd dat de app zo gebruiksvriendelijk is. Een externe verwarming en een koelelement zorgen ervoor dat het terrarium warme of, indien gewenst of nodig, ook koele lucht kan leveren. Bovendien kan een extern geïnstalleerde verwarmingskabel op een vooraf geconfigureerd gebied een natuurlijke warme vloerzone of natte box garanderen.

Meer gedetailleerde productinformatie volgt in de komende dagen! Nu een biOrb Earth 125 als een van de eerste gelukkige eigenaren reserveren. Let op de levertijd vanaf januari 20221!

Hoe werkt uw biOrb EARTH?
Luchtfilter: als de lucht die door de ventilator in de biOrb AARDE wordt gezogen door een actief koolfilter wordt geleid om eventuele vervuilende stoffen, bijv. Aërosolen, te filteren en ... de uitlaatlucht van het vivarium wordt ook door de actieve koolfilters in de zijvleugels van het deksel geleid schoongemaakt.

Authentieke 3-dimensionale temperatuurgradiënt:
onderaan de biOrb EARTH zorgt een verwarmingskabel continu voor de juiste substraattemperatuur. Op de achterkant van het vivarium zit een speciaal ontwikkelde temperatuurregeling (patent aangevraagd). Verwarming, koeling en ventilatie worden bediend via een Solid State Peltier-element en de lucht wordt continu gecirculeerd om het vivarium naar behoefte te verwarmen.

Geoptimaliseerde luchtvochtigheid voor de bewoners:
De biOrb EARTH heeft een ultrasone nevelunit (A) met een eigen ventilator en een watertank die al in de achterkant is ingebouwd, daarnaast heeft de biOrb EARTH twee verstelbare regensproeiers (B) voor een zachte bevochtiging. Twee sensoren (C).

Bijna net zo goed als echt zonlicht:
Zonachtige LED-lampen worden volgens een speciaal procédé vervaardigd om een ​​zo realistisch mogelijke lichtstraling te genereren Uitgerust met UVA, UVB en infrarood.

Alle aspecten van de biOrb EARTH worden volledig aangestuurd via de EARTH-app Temperatuur, vochtigheid, daglichturen en nog veel meer kunnen dag na dag worden ingesteld, volgens de seizoenen of het hele jaar. Automatisch geregeld klimaat Kies de meest geschikte zone voor uw dier uit de vooraf ingestelde klimaatzones. U kunt kiezen tussen equatoriaal, matig of droog. Selecteer vervolgens het gewenste seizoen of stel uw eigen klimaatprofiel samen. Eenmaal ingesteld, wordt het klimaat in de biOrb Earth automatisch geregeld en maakt zo soortspecifieke verzorging mogelijk die het klimaat van de natuurlijke omgeving het hele jaar door reproduceert


  • Gebruiksvriendelijke besturing via app
  • Verborgen plug-and-play-technologie
  • Complete set: Alles wat u nodig hebt, is inbegrepen.


Lengte (cm) : 50

Breedte (cm) : 57

Hoogte (cm) : 57

Gewicht (kg) : 22

Volume (Ltr) : 125

Kleur : Zwart


Versturen wordt op een pallet gedaan.

Dit wordt in rekening gebracht.